سفیر فرانسه در آمریکا: اتحادیه اروپا با بایدن بر روی یک اقدام مشترک در قبال ایران همکاری می نماید
به گزارش گروه سرگرمی، سفیر فرانسه در واشنگن در مصاحبه ای گفت اتحادیه اروپا در حال همکاری با بایدن بر روی یک اقدام مشترک در قبال ایران است.
با ما همراه باشید و با تور ارزان فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، فیلیپ اِتینه سفیر فرانسه در آمریکا در مصاحبه با نشریه فارین پالیسی گفت: نمی توانم جزئیاتی از گفتگوهای بایدن با امانوئل ماکرون درباره ایران فاش کنم. کمی زود است. ما مایلیم به دولت تازه در آمریکا، کمی مجال بدهیم.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در صفحه اینستاگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
وی اضافه کرد: نشانه های بسیار روشنی از کار در راستا یک اقدام مشترک با دولت آمریکا وجود دارد. نمی خواهیم پیش داوری کنیم که موضع و اقدام دقیق دولت تازه آمریکا چه خواهد بود. بویژه موضوع هسته ای ایران، با تصمیم آمریکا به خروج از برجام و تصمیم ایران به بیرون شدنِ بیشتر و بیشتر از پایبندی هایش، پیچیده تر شده است. اما ما، بویژه در تروئیکای اروپا این خط مبنا را حفظ نموده ایم. اهدافی که اعلام نموده ایم، یکسان هستند؛ یعنی بازگشت به پایبندی به برجام و ساختن یک چارچوب نیرومندتر و گسترده تر که دیگر مسائل را هم در بربگیرد، بویژه تکثیر موشک های بالستیک. به نظر می رسد در این زمینه بسیار با موضع آمریکا همخوانی وجود دارد.
از سفیر فرانسه پرسیده شد که ماکرون از خودمختاری راهبردی بزرگتر اتحادیه اروپایی سخن گفته و آیا این سیاست با روی کارآمدن بایدن هم دنبال خواهد شد بویژه در حالی که آلمان با آن مخالف است؟ وی در پاسخ گفت: هنگامی که از خودمختاری راهبردی سخن می گوییم، منظورمان یک اتحادیه اروپایی و دموکراسی های اروپایی نیرومندتر است. به نظرم این عمیقا به سود آمریکاست تا شریکی قدرتمند داشته باشد چرا که همه ما را با هم توانمندتر می نماید و نیز به این دلیل که اروپایی ها قادر خواهند بود سهم بیشتری از امنیت خود را بر عهده گیرند.
اتینه نظر خود درباره این جمله که پاریس بطور تاریخی، چندان مایل به پایبندی به ناتو نبوده اینگونه پاسخ داد: ولی صادقانه بیندیشیم که چه کسی در اروپا، ارتشی دارد که بتواند خارج از منطقه، توان افکنی کند؟ به کاری که ما بعنوان یک نیروی نظامی در منطقه ساحل انجام می دهیم نگاه کنید. نخستین کشور اروپایی بودیم که راهبرد ایندو- پاسیفیک را در پیش گرفتیم و نیرومندترین شراکت را با بسیاری از کشورها در آسیا داریم. بنابراین فکر می کنم که ما نه تنها برای مبارزه با تروریسم، توانا و قابل اعتماد هستیم بلکه در بسیاری از دیگر زمینه ها نیز. در ناتو هم ما حضور نخست را در بالکان، برای نمونه، داشتیم... اما از همه مهمتر، از زمانی که ترکیه علیه متحدان خودمان در جنگ علیه داعش، گام هایی برداشت، ناتو فرایند بازاندیشی را شروع کرد و ما با فرانسه ای سروکار داریم که نه تنها به این کوشش پایبند است بلکه موفقیت آن را می خواهد.
منبع: خبرگزاری تسنیم