خوراک لوبیا با تن ماهی ، رسپی باب میل دانشجوها و مجردها!

به گزارش گروه سرگرمی، خوراک لوبیا و تن ماهی جزو پرطرفدارترین و است. اگر شما هم از غذای برنجی برای شام یا ناهار خسته شده اید، می توانید یکی از را به راحتی درست کنید. برای درست کردن این غذای مقوی با حبوبات و ماهی، کافی است لوبیاها را پیاز و ادویه های معطر بپزید و کنسرو تن ماهی را بجوشانید. سپس هر دو را با هم مخلوط و سرو کنید. خوراک لوبیا و تن ماهی بسیار سیرکننده است و برای وعده غذایی ورزشکاران هم مناسب است. در این مقاله از در ما طرز تهیه خوراک لوبیا با تن ماهی و نکات خوشمزه شدن خوراک تن ماهی و لوبیا را به شما آموزش خواهیم داد.

خوراک لوبیا با تن ماهی ، رسپی باب میل دانشجوها و مجردها!

مواد لازم برای تهیه خوراک تن و لوبیا

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کنسرو تن ماهی1 عدد
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز (یا کنسرو لوبیا چیتی)2/3 لیوان فرانسوی دسته دار
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
سیر (برای سیر داغ)2 حبه
آبلیمو1 یا 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی1 عدد میانه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
جعفری یا گشنیز خرد شده تازه1 قاشق چای خوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمزبه میزان دلخواه
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
نان، برنج و ترشیبرای سرو خوراک لوبیا و تن ماهی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 2 ساعت

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت خوراک لوبیا و تن ماهی: بین 30 دقیقه تا 1/5 ساعت

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه خوراک لوبیا با تن ماهی

خوراک لوبیا با تن را می توانید با انواع لوبیاها مثل لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و لوبیا عروس درست کنید. در ادامه طرز تهیه این خوراک خوشمزه با حبوبات را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: لوبیاها را آماده کنید

در ابتدا لوبیاها را پاک کنید و سنگریزه و ناخالصی های آن را بگیرید. لوبیاها را در یک کاسه بریزید و بشویید تا گرد و خاک آن پاک گردد. روی لوبیاها میزانی آب بریزید و اجازه دهید چند ساعت خیس بخورند تا نفخ آنها گرفته و نرم شوند. اگر زمان کافی ندارید از کنسرو لوبیا چیتی بهره ببرید و آن را حتما به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

در صورت تمایل می توانید انواع حبوبات و کنسرو لوبیا چیتی را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: پیاز و سیر را تفت دهید

برای آغاز آشپزی، پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیرها را هم پوست بگیرید و رنده یا ریز خرد کنید. در یک قابلمه میزانی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس پیازها را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا وقتی که سرخ و طلایی گردد. بعد سیرها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج گردد.

شما می توانید روغن سرخ کردنی، پیاز داغ آماده و سیر داغ آماده را از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی تهیه کنید.

مرحله سوم: لوبیاها را بپزید

آبی که لوبیاها را در آن خیسانده اید، دور ریخته و لوبیاها را در قابلمه بریزید. کمی لوبیاها را تفت دهید و بعد زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید. روی لوبیاها را به میزان 2 لیوان فرانسوی دسته دار، آب ولرم یا جوش اضافه کنید و اجازه دهید آب بجوشد. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید لوبیاها روی حرارت ملایم برای 1 ساعت بپزند.

انواع ادویه معطر غذا را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله چهارم: تن ماهی را بجوشانید

در فاصله ای که لوبیاها در حال پختن هستند، کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه بگذارید و به آن آب اضافه کنید تا یک بند انگشت روی آن را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت بگذارید. صبر کنید تا آب بجوشد و از بعد جوشیدن آب، 20 تا 30 دقیقه صبر کنید تا باکتری ها و سموم کنسرو از بین برود.

کنسرو تن ماهی را به صورت خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله پنجم: خوراک لوبیا را درست کنید

بعد از گذشت 20 دقیقه از پخت لوبیاها، 1 سیب زمینی را پوست بگیرید و به 4 قسمت خرد کنید. تکه های سیب زمینی را داخل قابلمه لوبیاهای در حال پخت بیندازید و اجازه دهید سیب زمینی ها آبپز شده و نرم شوند. این کار باعث لعاب انداختن لوبیاها می گردد.

در زمان پخت لوبیاها، هر از گاهی به لوبیاها سر بزنید تا آب آنها بخار نشده باشد و نسوزند. اگر آب لوبیاها کم بود، کمی آب جوش اضافه کنید.

مرحله ششم: چاشنی های خوراک لوبیا را اضافه کنید

بعد از پخت لوبیاها، در یک تابه کوچک، میزانی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید تا هم رنگ باز کند و هم طعم خام آن گرفته گردد. بعد شعله را خاموش کنید.

رب گوجه فرنگی را در قابلمه لوبیاها بریزید و هم بزنید. آبلیمو و نمک را اضافه کنید. تکه های سیب زمینی را بیرون بیاورید و آنها را با چنگال له کنید و به قابلمه برگردانید. همه مواد را هم بزنید تا یکدست گردد.

شما می توانید خرید آبلیمو، نمک و رب گوجه فرنگی را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله آخر: خوراک لوبیا با تن را سرو کنید

در زمانی که چاشنی ها به خورد خوراک لوبیا می روند، کنسرو تن ماهی را باز کنید و روغن آن را دور بریزید. گوشت ماهی تن را به لوبیاهای در حال پخت اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است تکه های ماهی تن، طوری باشند که در غذا دیده شوند.

خوراکتان که جا افتاد، آب آن کاملا غلیظ شد و به طعم دلخواهتان رسید، شعله را خاموش نموده و آن را در ظرف سرو بریزید. روی خوراک را با جعفری یا گشنیز خرد شده تازه تزیین و آن را با یا، سبزی خوردن، و دلخواه نوش جان کنید.

نان، ترشی و برنج را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه خوراک لوبیا با تن ماهی

  • اگر زمان کافی برای گرفتن نفخ لوبیا را ندارید، می توانید دو بار لوبیاها را به مدت 3 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. سپس برای بار سوم، آنها را با پیاز داغ و ادویه ها بپزید.
  • برای پخت سریع تر لوبیاها در خوراک لوبیا، می توانید از زودپز بهره ببرید یا به جای پختن لوبیا، کنسرو لوبیا را جایگزین کنید و کنسرو تن ماهی و کنسرو لوبیا چیتی میل کنید.
  • می توانید سیب زمینی را از دستور تهیه خوراک لوبیا با تن ماهی حذف نموده و به جای آن، در اواخر پخت خوراک، به میزان 1 قاشق چای خوری آرد را با کمی آب سرد مخلوط کنید تا حل شوند. در 10 دقیقه پایانی پخت، آرد حل شده را به لوبیاها بیفزایید و اجازه دهید لوبیاها بجوشند.
  • اگر آب لوبیاهای در حال پخت، کم شد و خواستید میزانی آب اضافه کنید، از آب جوش یا داغ بهره ببرید تا به لوبیاها شوک وارد نگردد و سفت نشوند.
  • می توانید در تهیه خوراک لوبیا با قارچ و تن ماهی، به میزان دلخواه، قارچ خرد شده را با کمی روغن تفت دهید و در اواخر پخت خوراک لوبیا، به قابلمه اضافه کنید.
  • برای پخت بهتر لوبیاها، رب گوجه فرنگی، نمک و آبلیمو را بعد از پخت لوبیاها اضافه کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن خوراک لوبیا با تن ماهی

چه کار کنیم خوراک لوبیا با تن ماهی لعابدار گردد؟

برای لعابدار شدن خوراک لوبیا و تن ماهی از راهکارهای زیر می توانید یاری بگیرید:

  • لوبیا چیتی را به جای دیگر لوبیاها بهره ببرید چون بعد از پخت، لعاب بیشتری دارد و خوراک شما لذیذتر می گردد.
  • اجازه دهید لوبیاها روی حرارت ملایم به میزان کافی بپزد. هر چه لوبیاها بیشتر بپزند، لعاب بیشتری می دهند.
  • از یک سیب زمینی آبپز در خوراک بهره ببرید. وقتی سیب زمینی پخت، آن را له نموده و در عصاره خوراک حل کنید.
  • کمی آرد را در کمی آب سرد حل کنید و در 10 دقیقه پایانی به خوراک لوبیا اضافه کنید.

خوراک لوبیا با تن ماهی با چه لوبیایی خوشمزه تر می گردد؟

از انواع لوبیا می توانید در این خوراک با تن ماهی بهره ببرید. اما لوبیا چیتی بافت گوشتی تری دارد و لعاب بیشتری می دهد. لوبیا چشم بلبلی هم به زمان کمی برای پخت احتیاج دارد. بعضی هم طعم لوبیا قرمز یا لوبیا سبز را در کنار تن ماهی بیشتر می پسندند. بنابراین تا حد زیادی انتخاب لوبیا در این غذا، سلیقه ای است.

منبع: افق کوروش
انتشار: 13 بهمن 1403 بروزرسانی: 13 بهمن 1403 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 2369

به "خوراک لوبیا با تن ماهی ، رسپی باب میل دانشجوها و مجردها!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراک لوبیا با تن ماهی ، رسپی باب میل دانشجوها و مجردها!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید