تقویت سیستم ایمنی با مصرف عصاره برخی قارچ ها

محققان دریافتند عصاره بدست آمده از انواع قارچ های متفاوت می توانند برای سیستم ایمنی مفید باشند.

تقویت سیستم ایمنی با مصرف عصاره برخی قارچ ها

به گزارش، مطالعات محققان دانشگاه گریفیث استرالیا نشان می دهد عصاره های بدست آمده از قارچ های Shiitake، Reishi و Maitake موجب تقویت واکنش ایمنی سلول های انسانی می شوند.

جو تیرالونگو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: ما دریافتیم با ترکیب عصاره برخی قارچ ها به شیوه ای خاص می توان شاهد تاثیر هم افزایی آنان بر سیستم ایمنی بود.

واکنش ایمنی ناشی از پلیمر های گلوکز موسوم به β-glucan ها است که منحصراً در قارچ های خوراکی و گیاهان قارچی یافت شده که موجب می شوند سیستم ایمنی انسان آن ها را همچون یک بیگانه تلقی کرده و از اینرو فعال تر شود.

عصاره قارچ، شکل پودری قارچ ها است. خوردن این قارچ ها دارای تاثیر مشابهی بر سیتم ایمنی است، اما از آنجائیکه عصاره آن غلیظ تر است، دوز تاثیر آن بیشتر است.

در حال حاضر قارچ های Shiitake، Reishi و Maitake در قالب دارو های گیاهی و طب سنتی استفاده می شوند.

محققان همچنان در حال بررسی ریشه علت این تاثیر هم افزایی قارچ ها در جهت دستیابی به بهترین نتایج برای سلامت هستند.

منبع : مهر

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: بروزرسانی: 23 دی 1398 شناسه مطلب: 543

به "تقویت سیستم ایمنی با مصرف عصاره برخی قارچ ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تقویت سیستم ایمنی با مصرف عصاره برخی قارچ ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید