طرز تهیه ژیگو فرانسوی و مجلسی با سس پنیری

به گزارش گروه سرگرمی، بین غذاهای فرانسوی، خوراک ژیگو را می توان نزدیک ترین غذا به فرهنگ و طبع غذایی ایرانی دانست. تنها نکته ای که در تهیه این خوراک مجلسی باید توجه کنید، میزان پخته شدن گوشت است. با طرز تهیه ژیگو با سس پنیری با ما همراه باشید.

طرز تهیه ژیگو فرانسوی و مجلسی با سس پنیری

مواد لازم برای تهیه ژیگو با سس پنیری

  • ران گوسفند یا گوساله 500 گرم
  • پنیر گودا کاله خرید آنلاین 100 گرم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • تخم گشنیز، رزماری، آویشن به میزان لازم
  • سیر دو حبه
  • کرفس یک ساقه
  • دنبه 50 گرم
  • گردو چرخ شده 100 گرم
  • زرشک تازه یا خشک به میزان لازم
  • رب انار دو تا سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه ژیگو با سس پنیری

مرحله اول

برای ژیگو از ران گوسفند یا گوساله بهره ببرید. اگر مایل باشید می توانید از مغز ران هم بهره ببرید.

گوشت را با روغن زیتونی که با انواع ادویه جات و سبزیجات دلخواه، طعم دار شده، مزه دار کنید. کمی فلفل سیاه و تخم گشنیز آسیاب شده، رزماری و آویشن بزنید.

روی آن سلفون کشیده و در یخچال قرار دهید. بعد از مرینیت شدن در گوشت شکاف هایی ایجاد کنید و سیر، کرفس و کمی دنبه به آن بزنید و در فر 180 درجه بپزید.

می توانید گوشت را داخل قابلمه روی گاز هم بپزید. هم چنین می توانید ابتدا گوشت را کمی سرخ کنید، سپس داخل فر قرار دهید.

مرحله دوم

برای تهیه سس هم که خوشمزه ترین بخش دستور غذایی است، 100 گرم گردو را آسیاب کنید و با روغن تفت دهید.

زرشک تازه یا خشک را همراه با کمی رب انار در مخلوط کن میکس کنید. پس از میکس شدن، به گردو اضافه کنید.

نمک، فلفل سیاه، آویشن و رزماری را هم اضافه کنید. بعد کمی آب به آن اضافه نموده و اجازه دهید تا سس بپزد.

بعد از این که سس کاملاً جا افتاد و به روغن افتاد، در انتها 100 گرم پنیر گودا کاله رنده شده اضافه نموده و از روی حرارت بردارید. می توانید دو قاشق غذاخوری خامه هم به دلخواه اضافه کنید.

ژیگو را از فر بیرون آورده، داخل ظرف مناسب سرو نموده و کنار آن سس را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 5 دی 1401 بروزرسانی: 5 دی 1401 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 2152

به "طرز تهیه ژیگو فرانسوی و مجلسی با سس پنیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژیگو فرانسوی و مجلسی با سس پنیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید