طرز تهیه محلبی زعفرانی- دسر ترکیه ای

محلبی از دسر های معروف ترکیه ای است که با استفاده از مواد مختلف می توانید آن را با طعم های متفاوت درست کنید. این دسر بافت و ظاهری شبیه به فرنی دارد در صورتیکه از هواداران این دسر سنتی ایرانی باشید، حتما محلبی ترکیه ای را هم می پسندید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه محلبی زعفرانی را به شما آموزش دهیم تا آن را برای مهمانی های افطار یا وعده سحر خود تهیه نموده و لذت ببرید.

طرز تهیه محلبی زعفرانی- دسر ترکیه ای

مواد لازم

  • 4 قاشق غذاخوری نشاسته
  • 2 قاشق غذاخوری آرد گندم
  • نصف پیمانه شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد خامه فرادما کاله
  • 3 لیوان شیر کم چرب کاله
  • نصف پیمانه گلاب
  • 1 قاشق چای خوری هل ساییده شده
  • زعفران ساییده شده دم نموده به میزان لازم

طرز تهیه محلبی زعفرانی

نشاسته ذرت و آرد را الک کنید و در قابلمه ای بریزید، شکر را به آن اضافه نموده و بعد شیر را در آ ن بریزید.

در ظرفی دیگر تخم مرغ را شکسته و آن را به خوبی هم بزنید. تخم مرغ را به مخلوط خشک اضافه کنید. در این مرحله ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ گردد و به اصطلاح قوام بیاید.

از هم زدن غافل نشوید؛ بعد از اینکه مخلوط به غلظت مناسب رسید ظرف را از روی حرارت بردارید. غلظت این دسر باید در حد معمول باشد همچنین دقت کنید که مواد نباید زیاد روی حرارت بماند چرا که بعد از سرد شدن ممکن است سطح آن ترک خورده و ظاهر دلپذیری نداشته باشد.

زعفران ساییده شده را در ظرفی بریزید و روی آن آب جوشیده بریزید و درب آن را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

گلاب، هل ساییده شده و هل آسیاب شده را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند و رنگ زعفران به صورت یکنواخت پخش گردد.

در آخرین مرحله خامه همزده را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

دسر ترکیه ای خوشمزه شما حاضر است، آن را در ظروف دلخواه سرو کنید و به دلخواه با استفاده از گل سرخ، انواع میوه، خلال پسته و بادام تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 2 مرداد 1398 شناسه مطلب: 155

به "طرز تهیه محلبی زعفرانی- دسر ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه محلبی زعفرانی- دسر ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید