طرز تهیه سالاد فرانسوی، کم چرب و لذیذ
به گزارش گروه سرگرمی، سالاد غذایی بسیار ساده و راحت است، کافیست به سراغ یخچال بروید و کمی سبزیجات را با مواد خوشمزه دیگر ترکیب کنید. سالاد را اگر به اندازه مناسب مصرف کنید، هم به عنوان غذا و هم در کنار غذا می توانید میل کنید. سالاد پیشنهادی من به شما، سالاد فرانسوی است ، شما ممکنه با سالاد Niçoise آشنا نباشید، این سالادی کلاسیک است که تازه معروف شده و از آنجایی که مواد استفاده شده در آن بیشتر سبزیجات و سس هم کم چرب است، بسیار برای افرادی که رژیم غذایی دارند، مناسب است. در ادامه شما را با طرز تهیه سالاد فرانسوی کم چرب آشنا می کنم و کمی از خواص لوبیا سبز می گویم.
این متن از سایت معتبر (whatsfordinner) نوشته شده است.
سالاد فرانسوی کم چرب و خوشمزه
سالاد فرانسوی به شکل های مختلفی درست می گردد و هر کس می تواند بنا به ذائقه خود مواد به کار رفته در سالاد را تغییر دهد. توجه داشته باشید که لوبیا ها قبل از پخت حتما به مدت 3 ساعت خیس بخورد و تن ماهی را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
مواد لازم برای تهیه سالاد فرانسوی:
- کاهو: 1 عدد
- کلم بروکلی: 4 تا 5 تکه میانه (بیشتر هم می توانید بهره ببرید)
- فلفل دلمه ای رنگی: 1 عدد
- گوجه گیلاسی: 10 تا 12 عدد
- لوبیا سفید پخته: 1 لیوان
- لوبیا سبز پخته: 1 تا 1.5 لیوان
- پیاز سفید حلقه حلقه شده: 1 عدد
- سیب زمینی نگینی پخته شده: 1 عدد
- تخم مرغ پخته: 1 عدد
- تن ماهی: به میزان دلخواه
طرز تهیه سالاد فرانسوی کم چرب:
ابتدا کاهو را خرد نموده و داخل ظرف مورد نظر خود ریخته. سپس کلم بروکلی و فلفل دلمه ای رنگی را هم روی کاهوهای خردشده ریخته. لوبیا سفید پخته، لوبیا سبز پخته، تخم مرغ، تن ماهی، پیاز حلقه ای و سیب زمینی را که از قبل پخته شده و نگینی کردید را روی موادتان بریزید. سالاد آماده است و حالا نوبت آماده کردن سس سالاد فرانسوی کم چرب است. توجه داشته باشید اضافه کردن تربچه به جای پیاز طعم سالاد شما رو خاص تر می نماید.
مواد لازم برای تهیه سس سالاد:
- شوید: 2 ق غ خوری
- نمک: 1 ق چ خوری
- فلفل سیاه: 1 ق چ خوری
- فلفل قرمز: 1 ق چ خوری
- ماست کم چرب: 3 ق غ خوری
- لیمو: 1 عدد
طرز تهیه سس سالاد:
ابتدا شوید را داخل ظرفی ریخته و سپس نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید و بعد ماست را به موادتان اضافه کنید و کمی با هم مخلوط کنید.
در آخر از لیموی تازه بهره ببرید و آب آن را روی مواد سس خود ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. سس شما آماده است و می توانید هنگام سرو سالاد از آن بهره ببرید.
فوت و فن سرآشپز برای خوشمزه تر شدن سالاد فرانسوی:
فلفل دلمه ای را هر رنگی که می خواهید می توانید بهره ببرید و ترجیحا سبز نباشد تا رنگ سالاد کاملا سبز نباشد و انواع رنگ ها را در سالاد داشته باشید.
می توانید از کمی روغن زیتون هم بهره ببرید.
استفاده از ذرت و قارچ هم بسته به ذائقه شما دارد.
این سالاد از لحاظ ارزش غذایی، سالاد کاملی است و شما می توانید آن را به جای غذا هم میل کنید.
لوبیا سبز:
یکی از سبزیجات خوشمزه و پر خاصیت که در غذاهای اصیل ایرانی استفاده می گردد، لوبیا سبز است. لوبیا سبز منبع غنی ویتامین k ،c و بعلاوه سرشار از اسید فولیک و آهن است. لوبیا سبز به علت اینکه حاوی فیبر، پتاسیم و منیزیمه، نقش موثری در تقویت سیستم قلبی و عروقی دارد، بعلاوه منیزیم و پتاسیم موجود در لوبیا سبز به کاهش فشار خون یاری می نماید.
برای خرید لوبیا سبز بهتر است آن دسته از لوبیا سبزهایی را انتخاب کنید که غلاف آن سبز و دارای پوستی لطیف باشد که روی آن نقطه و لکه های قهوه ای نباشد.
امیدوارم همواره رژیم غذایی سالمی داشته باشید. برای تماشا سالادهای خوشمزه دیگر کلیک کنید.
منبع: اُکالا