طرز تهیه ایچلی کوفته سنتی ترکیه ای

به گزارش گروه سرگرمی، ایچلی کوفته یکی دیگر از غذاهای خاورمیانه ای است، که شکل ظاهری آن شما را به یاد کبه های خوش طعم عربی می اندازد. این کوفته یکی از محبوب ترین فینگرفودهای ترکی ا ست و شما آن را به راحتی درسفرهایتان به ترکیه و آذربایجان می توانید در هر رستورانی سفارش بدهید.

طرز تهیه ایچلی کوفته سنتی ترکیه ای

ما در ادامه این مطلب، یکی از دستور پخت های این کوفته خوشمزه را به شما آموزش می دهیم، از قلم نیاندازید که خلاقیت و کمی دست بردن در مواد اولیه غذا هیچ اشکالی ندارد.

مواد لازم برای تهیه مغز کوفته ایچلی کوفته

  • گوشت چرخ نموده 115 گرم
  • پیاز (خرده شده) یک عدد کوچک
  • گردو یک سوم فنجان
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز خشک یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه پوسته کوفته

  • بلغور یک سوم فنجان
  • گوشت چرخ نموده یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی
  • تخم مرغ همزده یک دوم
  • پیاز کوچک (رنده شده) یک عدد
  • جعفری برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه ایچلی کوفته

مرحله اول

در یک تابه کوچک، 115 گرم گوشت چرخ نموده را تفت دهید تا کاملا بپزد، سپس پیاز خرد شده را به گوشت اضافه نموده و با یکدیگر سرخ کنید.

مرحله دوم

گردو، پودر فلفل سیاه، نمک و تکه های فلفل خشک را به گوشت و پیاز اضافه نموده و با یکدیگر تفت دهید. وقتی مواد کاملا به خورد یکدیگر رفته، آن را از روی شعله برداشته تا خنک گردد.

مرحله سوم

در این مرحله به سراغ آماده سازی مواد داخلی ایچلی کوفته می رویم. در یک کاسه بزرگ بلغور، گوشت چرخ نموده، فلفل سیاه، نمک، سیب زمینی، تخم مرغ و پیاز را با هم مخلوط کنید. برای چند دقیقه مواد را باهم ورز دهید تا حالتی خمیری به خود بگیرند.

مرحله چهارم

از گوشت چرخ نموده و موادی که در مرحله اول آماده نموده اید، به میزان یک گردو بردارید و آن را به شکل توپ فوتبال آمریکایی حالت دهید.

مرحله پنجم

حالا از خمیر به دست آمده، به میزان ای که بتوانید مواد داخلی را درون آن جا بدهید، بردارید، سپس با فشار انگشت در مرکز آن حفره ای ایجاد نموده و مغز کوفته را داخل آن بپیچید. ابتدا و انتهای خمیر را کاملا ببندید تا در هنگام سرخ شدن باز نگردد. این کار را تا تمام شدن همه مواد ادامه بدهید.

مرحله ششم

دریک تابه عمیق و بزرگ، میزانی روغن داغ کنید و دانه دانه کوفته ها را داخل آن سرخ کنید. تا زمانی که کاملا مغز پخت نشده اند از روغن خارج نکنید.

پس از آن روی یک حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی خارج گردد.

مرحله هفتم

ایچلی کوفته شما آماده است. می توانید آن را با جعغری تازه و خرد شده نوش جان کنید. دست شما برای انتخاب سس و چاشنی این کوفته باز است.

چند نکته

  • شما می توانید در ترکیب مواد داخلی کوفته از رب بهره ببرید.
  • سبزیجات معطر، سیر و ادویه های مختلف گزینه هایی هستند که می توانید به مواد داخلی اضافه کنید.
  • علاوه بر مغز گردو، از بادام یا سایر دانه های روغنی می توانید بهره ببرید.
  • استفاده از زرشک یا کشمش از دیگر گزینه های پیشنهادی و طعم دهنده به این غذاست.
  • می توانید مهمانی خود را با درست کردن یک دسر خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای با شکوه تر کنید، می توانید بین طرز تهیه محلبی زعفرانی، طرز تهیه سوتلاچ تنوری و طرز تهیه کنافه دسر مورد علاقه خود را درست کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 شهریور 1401 بروزرسانی: 14 شهریور 1401 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 2102

به "طرز تهیه ایچلی کوفته سنتی ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ایچلی کوفته سنتی ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید