سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

به گزارش گروه سرگرمی، بادمجان یکی از محبوب ترین صیفی جات در غذاهای ایرانی است. سرخ کردن بادمجان، اگرچه طعم و بوی فوق العاده ای به آن می بخشد، اما معمولاً با مصرف زیاد روغن همراه است. این موضوع می تواند برای سلامتی ما مضر باشد. در این مقاله، راه های مختلف سرخ کردن بادمجان با روغن کم را آنالیز می کنیم تا بتوانید از این غذای خوشمزه بدون نگرانی از مصرف روغن زیاد لذت ببرید.

سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

در ادامه به شما می گوییم برای تهیه انواع غذا با بادمجان ، چطور بادمجان هایی رژیمی، سالم و صد البته لذیذ داشته باشید:

1. نمک زدن و آبگیری بادمجان

یکی از مهم ترین دلایل جذب روغن زیاد به وسیله بادمجان، وجود رطوبت بالای آن است. برای کاهش جذب روغن، می توانید بادمجان ها را پس از برش زدن، نمک زده و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید. سپس، آن ها را با دستمال تمیز خشک کنید. این کار باعث می گردد رطوبت اضافی بادمجان خارج شده و در نتیجه روغن کمتری جذب کند.

2. استفاده از اسپری روغن

به جای اینکه بادمجان ها را در روغن غوطه ور کنید، می توانید از اسپری روغن بهره ببرید. با این روش، مقدار روغن مصرفی به حداقل می رسد و بادمجان ها به طور یکنواخت سرخ می شوند. اسپری روغن به شما این امکان را می دهد که مقدار روغن را کنترل کنید و از پخش شدن روغن اضافی در تابه جلوگیری کنید.

3. پخت اولیه بادمجان

پخت اولیه بادمجان در فر یا مایکروویو، یکی دیگر از راه های کاهش جذب روغن است. با این کار، بخشی از رطوبت بادمجان از بین می رود و در نتیجه روغن کمتری جذب می نماید. برای پخت اولیه در فر، بادمجان ها را روی سینی فر بچینید و به مدت 10-15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. در مایکروویو، بادمجان ها را در ظرف مناسب قرار داده و به مدت 5-7 دقیقه با قدرت بالا بپزید.

4. استفاده از تابه نچسب

استفاده از تابه نچسب، به شما یاری می نماید تا بادمجان ها را با حداقل روغن سرخ کنید. تابه نچسب مانع از چسبیدن بادمجان به کف تابه شده و در نتیجه احتیاج به روغن کمتری خواهید داشت. برای اطمینان از نچسب بودن تابه، می توانید مقدار بسیار کمی روغن را با دستمال کاغذی روی سطح تابه پخش کنید.

5. سرخ کردن با حرارت ملایم

سرخ کردن بادمجان با حرارت ملایم، باعث می گردد بادمجان ها به آرامی پخته شوند و روغن کمتری جذب نمایند. اگر حرارت زیاد باشد، بادمجان ها سریعاً سرخ شده و روغن بیشتری به خود جذب می نمایند. برای سرخ کردن با حرارت ملایم، از شعله کم یا میانه بهره ببرید و بادمجان ها را مرتباً برگردانید تا به طور یکنواخت سرخ شوند.

6. استفاده از آرد یا پودر سوخاری

پوشاندن بادمجان ها با آرد یا پودر سوخاری قبل از سرخ کردن، یک لایه محافظ روی آن ها ایجاد می نماید که مانع از جذب روغن زیاد می گردد. بعلاوه، این کار باعث می گردد بادمجان ها تردتر شوند. برای این کار، بادمجان ها را در آرد یا پودر سوخاری بغلتانید و سپس در تابه سرخ کنید.

7. استفاده از فر یا هواپز

اگر در پی یک روش کاملاً سالم برای پخت بادمجان هستید، می توانید از فر یا هواپز بهره ببرید. در این روش ها، بادمجان ها بدون احتیاج به روغن پخته می شوند و در نتیجه یک غذای سالم و خوشمزه خواهید داشت. برای پخت در فر، بادمجان ها را روی سینی فر بچینید و با کمی روغن اسپری کنید. سپس، به مدت 20-25 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. در هواپز، بادمجان ها را در سبد هواپز قرار داده و به مدت 15-20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

کلام آخر

با استفاده از این راهکارهای ساده، می توانید بادمجان ها را با روغن کم سرخ نموده و از طعم بی نظیر آن ها لذت ببرید. به یاد داشته باشید که سلامتی شما مهم ترین چیز است، پس سعی کنید در مصرف روغن، حد اعتدال را رعایت کنید. بعلاوه، می توانید از ترکیب چند روش برای کاهش هرچه بیشتر مصرف روغن بهره ببرید. به عنوان مثال، می توانید بادمجان ها را ابتدا نمک زده و آبگیری کنید، سپس در فر یا مایکروویو پخت اولیه دهید و در نهایت با اسپری روغن در تابه نچسب سرخ کنید. با کمی خلاقیت و استفاده از این روش ها، می توانید غذاهای سالم و خوشمزه ای تهیه کنید که هم برای شما و هم برای خانواده تان مفید باشد.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 14 دی 1403 بروزرسانی: 14 دی 1403 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 2360

به "سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید