سامان دهی فرایند فعالیت های رستوران های بین راهی با نظارت مستقیم میراث فرهنگی آذربایجان شرقی

به گزارش گروه سرگرمی، قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان شرقی بر لزوم سامان دهی فرایند فعالیت های رستوران های بین راهی با نظارت مستقیم میراث فرهنگی استان تأکید کرد.

سامان دهی فرایند فعالیت های رستوران های بین راهی با نظارت مستقیم میراث فرهنگی آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، ظهر روز دوشنبه 12 خردادماه 99 جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر ویژه تابستان برگزار شد.

جواد رحمتی، قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر استان در این جلسه گفت: با توجه به شرایط فعلی ناشی از شیوع ویروس کرونا و توقف فعالیت ستاد خدمات سفر طی چهار ماه گذشته، اکنون با توجه به شرایط، سفرها با رعایت پروتکل ها آغاز شده و ضروری است تمام تمهیدات مناسب با شرایط فعلی، برای حفظ سلامتی هموطنان اتخاذ شود.

او در ادامه با تأکید بر اینکه گردشگری از جمله بخش های مهمی است که متحمل آسیب های زیرساختی و مالی بسیاری در دوران کرونایی شده است، گفت: در این راستا معتقدم می توانیم با رعایت پروتکل ها فعالیت های آن ها را تا زمان برگشت شرایط عادی آغاز کرده و تداوم بخشیم.

رحمتی گفت: در خصوص تأمین اعتبار و جبران زیان های مالی فعالان گردشگری، این موضوع در حال بررسی است و نسبت به شرایط کشور طی زمان و اولویت بندی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی در ادامه با تأکید به اینکه نحوه فرایند فعالیت رستوران های بین راهی که تحت نظارت میراث فرهنگی نیستند می بایست ساماندهی شوند، گفت: رستوران های بین راهی که فعالیت آن ها صرفاً با نظر اتحادیه رستوران داران است و تحت پوشش انجمن حرفه ای واحدهای پذیرایی استان نیستند ضروری است تا با اخذ مجوز از میراث فرهنگی و تحت پوشش بودن انجمن حرفه ای واحدهای پذیرایی به ادامه فعالیت خود بپردازند. در این راستا نیز ضروری است تعیین تکلیف از طریق مراجع قضایی پیگیری و ابلاغ شود.

رحمتی در خصوص نحوه برگزاری برنامه ها و نمایشگاه ها، گفت: با مد نظر دریافت محدودیت های سفر، لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی، برنامه کارآمدی برای کسب درآمد حداکثری فعالان گردشگری با شرایط فعلی و همچنین برگزاری نمایشگاه ها نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.

احمد حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بیش از 30 هزار فعال گردشگری استان در دوران کرونایی متحمل آسیب های فنی و مالی عمیقی شده اند، گفت: میزان خسارت مستقیم وارده به بخش گردشگری و صنایع دستی استان بالغ بر 500 میلیارد تومان است که در راستای جبران این زیان در تلاشیم تا اعطای بسته های تسهیلاتی ویژه، استمهال مالیات و حق بیمه بیکاری را تسریع دهیم، همچنین در این راستا اعطای برخی تسهیلات کم بهره بانکی نیز در نظر گرفته شده که در حال رایزنی بوده و حمایت استانداری در این راستا کارگشا خواهد بود.

حمزه زاده در ادامه بر لزوم ورود مراجع قضایی و نیروی انتظامی در برخورد با فعالیت های گردشگری غیرمجاز تأکید کرد و گفت: بیماری کرونا فعالیت های مجاز را متوقف و در مقابل شرایط حاضر بستر فعالیت های غیرمجاز گردشگری در فضای مجازی را فراهم ساخت، به همین منظور ورود دادگستری و نیروی انتظامی در راستای مقابله با این معضل ضروری است تا شاهد عواقب سنگین فرهنگی و اجتماعی آن نباشیم، در این خصوص خواستاریم تا اخذ مجوز هرگونه فعالیت گردشگری از طریق این اداره کل انجام پذیرد.

کریم رسول زاده، نایب رئیس جامعه حرفه ای هتل و هتل آپارتمان ها، محمدعلی علاقه بند، رئیس انجمن واحدهای پذیرایی و رفاهی گردشگری، رشید رجب پور، رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرتی، زیارتی و جهانگردی و محمد شهداد، رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه موضوعاتی نظیر نحوه تأمین مالی کارکنان این مراکز و اعمال بیمه بیکاری، نحوه فعالیت تالارها، پیگیری بازپرداخت هزینه های آژانس های مسافرتی توسط ایرلاین ها و راه آهن استان و نظارت بر فعالیت افراد غیرمتخصص در حوزه گردشگری را طرح و خواستار بررسی توسط ستاد اجرایی خدمات سفر استان شدند.

منبع: میراث آریا
انتشار: 14 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 1011

به "سامان دهی فرایند فعالیت های رستوران های بین راهی با نظارت مستقیم میراث فرهنگی آذربایجان شرقی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سامان دهی فرایند فعالیت های رستوران های بین راهی با نظارت مستقیم میراث فرهنگی آذربایجان شرقی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید