چطور بورک گوشت درست کنیم؟

بورک غذای خوشمزه و معروفی است که در بسیاری از کشورها تهیه می شود و در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. دستور پخت بورک ساده است و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. برای پختن این غذا گوشت، سبزیجات یا حتی میوه و مغزها را درون خمیر یوفکا یا خمیر فیلو می پیچند و بعد آن را گریل یا سرخ می کنند. از آنجا که این غذا در نقاط مختلف دنیا از جمله ترکیه، آلبانی، ارمنستان، کرواسی، یونان، صربستان، سوریه و چند کشور دیگر تهیه می شود، نام های مختلفی هم دارد. شما می توانید بورک گوشت، بورک سبزیجات، و حتی بورک شیرین با میوه و مغز تهیه و آن را در وعده های مختلف میل کنید. یکی از محبوب ترین و رایج ترین انواع بورک، بورک گوشت و قارچ یا بورک ترکی است که در فر طبخ می شود و ظاهری مارپیچ یا اسپیرال دارد. با ما همراه باشید تا در این قسمت از مجموعه آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم.

چطور بورک گوشت درست کنیم؟

مواد لازم برای بورک گوشت:

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • خمیر یوفکا: 1 بسته
  • پیاز: 1 عدد
  • قارچ سرخ شده: 300 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • شیر: نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق چای خوری
  • جعفری: نصف پیمانه
  • کنجد: 1 قاشق غذاخوری
  • زرچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه کاری به میزان لازم

طرز تهیه بورک گوشت

1.

برای شروع پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. پس از آن، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید.

2.

زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، کاری و رب را به گوشت اضافه کنید و باز هم تفت دهید.

3.

جعفری را خرد کنید و به همراه قارچ سرخ کرده به گوشت اضافه کنید. سپس شعله گاز را خاموش و مواد را با هم مخلوط کنید.

4.

شیر و تخم مرغ را به همراه 2 قاشق روغن مایع در یک ظرف باهم مخلوط کنید.

5.

ورقه های خمیر یوفکا را روی تخته یا میز کار پهن کنید و با کمک یک فرچه سطح آن را به سس شیر و تخم مرغ آغشته کنید.

6.

مخلوطی از گوشت و پنیر پیتزا را مانند تصویر روی خمیر یوفکا بریزید و خمیر را لوله کنید. کف یک قالب فر گرد را چرب کنید و رول های لوله شده خمیر را به صورت مارپیچ درون قالب فر بچینید.

7.

در نهایت زرده تخم را با استفاده از فرچه روی خمیر بمالید و روی آن کنجد بپاشید.

8.

طبق معمول فر را باید از قبل گرم کرده باشید. قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و به آن 25 دقیقه زمان دهید تا خوب پخته و روی آن گریل شود. اگر دوست داشته باشید می توانید بورک ها را به صورت تکی در روغن سرخ و میل کنید. اما به یاد داشته باشید که گریل کردن همیشه سالم تر است.

چطور باباغنوش درست کنیم؟

چطور ناگت مرغ درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: بروزرسانی: 4 دی 1398 شناسه مطلب: 506

به "چطور بورک گوشت درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور بورک گوشت درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید