نوزادان مبتلا به اگزما در معرض ریسک بالاتر ابتلا به آلرژی غذایی

مطالعه جدید نشان می دهد نوزادان مبتلا به اگزما هر چقدر که بزرگ تر می شوند بیشتر در ابتلا به آلرژی های غذایی، زکام بهاره و آسم آسیب پذیرتر هستند.

نوزادان مبتلا به اگزما در معرض ریسک بالاتر ابتلا به آلرژی غذایی

به گزارش خبرنگار مهر، محققان عنوان می نمایند استفاده از مرطوب نماینده ها در اوایل دوره کودکی می تواند خطر ابتلاء به آسم و آلرژی های غذایی را در سنین بالاتر کاهش دهد.

دکتر دونالد لی یونگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: ترک های موجود در پوست مبتلا به اگزما غالباً منجر به بروز زنجیره ای از بیماری ها در طول چندین سال بعد می گردد.

پوست یک مانع حفاظتی مهم در حفظ رطوبت و دور نگه داشتن میکروب ها و مواد آلرژی زاست.

لی یونگ در این باره می گوید: مرطوب نگه داشتن پوست بلافاصله بعد از ابتلاء به اگزما، بهترین شیوه توقف ابتلاء به آلرژی ها و بیماری آسم است.

محققان همچنین دریافتند بیماران مبتلا به اگزما، فاقد پروتئین ها و لیپیدهای مهم در لایه های بیرونی پوست شان هستند. در نتیجه با ابتلاء به اگزما، آب از پوست شان فرار نموده و پوست شان خشک می گردد که منجر به ترک حوردگی و خارش می گردد.

محققان معتقدند مراقبت دقیق از پوست نوزاد بلافاصله بعد از تولد می تواند از ابتلاء به اگزما و سایر بیماری های آلرژیک پیشگیری کند.

منبع: همشهری آنلاین

به "نوزادان مبتلا به اگزما در معرض ریسک بالاتر ابتلا به آلرژی غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نوزادان مبتلا به اگزما در معرض ریسک بالاتر ابتلا به آلرژی غذایی"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید