مسائل پوستی؛ اولین علامت بیماری های روماتولوژیک
به گزارش گروه سرگرمی، دکتر کاترین دائو، دانشیار پزشکی در بخش بیماری های روماتیسمی در دانشگاه تکزاس، گفت: ضایعات پوستی ممکن است در هر زمانی رخ دهد. اگر آن ها با یک بیماری خودایمنی همراه باشند، زمانی که بیماری فعال باشد ظاهر می شوند. هنگامی که بیماری های خودایمنی درمان می شوند، ضایعات پوستی معمولاً بهبود می یابند.
دائو در ادامه اضافه کرد: اگر ضایعات پوستی دردناک است یا اگر با علائم دیگری مانند تب، کاهش وزن، اسهال یا تورم مفاصل همراه باشد، باید به پزشک مراجعه کنید.
وی گفت: مهم است از خاراندن ضایعات پوستی که ممکن است بدتر گردد یا باعث عفونت گردد، اجتناب گردد. بعلاوه افراد از خود در برابر نور خورشید محافظت نمایند و به طور منظم پوست خود را چک نمایند.
محققان، بعضی از مسائل پوستی رایج را که به گفته آن ها می تواند یک بیماری روماتیسمی جدی را پیش بینی کند، برجسته کردند.
حساسیت به نور می تواند یکی از علائم اولیه لوپوس اریتماتوز سیستمیک (SLE) یا درماتومیوزیت باشد، بیماری نادری که می تواند باعث ضعف عضلانی و بثورات پوستی گردد. محققان گفتند که قرار گرفتن در معرض مستقیم خورشید یا اشعه ماورا بنفش می تواند به پوست آسیب برساند.
قرمزی و خارش روی پوست سر، قفسه سینه، گردن، پلک ها، دست ها، بازو ها و سایر نواحی که در معرض نور خورشید قرار دارند با درماتومیوزیت ظاهر می گردد. بیماران بعلاوه ممکن است پلاک های ضخیم و قرمز روی بند انگشتان داشته باشند.
پوست قرمز، برجسته، پوسته پوسته، نقره ای و خارش دار می تواند نشانه پسوریازیس باشد. ضایعات اغلب روی پوست سر، آرنج و زانو هستند، اما می توانند روی صورت، زیر بغل، پشت، ناف، کشاله ران و باسن ظاهر شوند. خاراندن می تواند ضایعات بیشتری ایجاد کند. قرار گرفتن در معرض نور خورشید می تواند به کاهش ضایعات در مبتلایان به پسوریازیس یاری کند.
منبع: فرارو