تغذیه مناسب برای جلوگیری از ریزش مو

به گزارش گروه سرگرمی، مهر/یک متخصص تغذیه ضمن اشاره به عوامل مختلف ریزش مو در خصوص اهمیت استفاده از ویتامین ها و پروتئین ها در برنامه غذایی به منظور جلوگیری از بروز این مشکل به ارائه نکات تغذیه ای پرداخت.

تغذیه مناسب برای جلوگیری از ریزش مو

شهاب اولیایی، در خصوص عوامل تغذیه ای مهم در ریزش مو گفت: ریزش مو، داشتن موهای ضعیف و آسیب دیده و از دست دادن تعداد زیادی از موها می تواند علامت یک بیماری و یا مشکل خاصی باشد البته برخی شرایط سبب می شوند موها تحت تأثیر قرار گیرند.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: ریزش مو می تواند دلایل مختلفی داشته باشد عوامل وراثتی، هورمونی، استرس، زایمان در خانم ها، مصرف برخی داروها و تغذیه از جمله عواملی هستند که می توانند سبب ریزش مو شوند.

وی اظهار کرد: در بحث تغذیه چند نوع ویتامین و مواد معدنی هستند که نقش مؤثری را در سلامت مو دارند از جمله ویتامین های گروه B، B6، اسید فولیک جز ویتامین هایی هستند که کمبود آن می تواند سبب ریزش مو شود؛ منابع غذایی که شامل ویتامین های گروهB می شوند می توان به حبوبات، مخمر، سبوس غلات برنج و گندم، مغزها، تخم مرغ، سویا و هویج اشاره کرد.

اولیایی نام کرد: منابع غذایی بیوتین هم نقش مهمی برای ریزش مو دارد که در این خصوص هم می توان به منابعی مانند عدس، گردو، مخمر و برنج قهوه ای اشاره کرد، همچنین ویتامین C که در مرکبات و سبزیجات به مقدار زیاد وجود دارد می تواند نقش مؤثری در بهبود ریزش مو داشته باشد.

وی گفت: ویتامین E که جز ویتامین ها و دسته آنتی اکسیدان ها است به نام عامل ضد پیری و در جهت حفظ سلول های بدن نقش دارد و از جمله موارد دیگری است که در ریزش مو می تواند نقش داشته باشد که در منابع غذایی از جمله دانه ها یا روغن هایی که با این ویتامین غنی شده اند وجود دارد.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه زینک یا روی از جمله مواد معدنی است که در بحث ریزش مو بسیار اهمیت دارد شرح داد: زینک و روی هم از جمله مواد معدنی است که در ریزش مو تأثیر دارد که در آجیل، گوشت، غذاهای دریایی و میگو دیده می شود.

اولیایی تاکید کرد: کمبود آهن خصوصاً در خانم ها موارد دیگری است که می تواند منجر به ریزش مو شود و برای رفع این کمبود باید از منابع غذایی مانند گوشت قرمز، مرغ، ماهی، دل و جگر و در بین خشکبار به خرما و کشمش که حاوی آهن است یاد کرد گفتنی است؛ مصرف بیش از مقدار ویتامین ها می تواند مشکلاتی را سبب شود برای مثال مصرف بیش از مقدار ویتامین A می تواند سبب تحریک ریزش مو شود.

وی گفت: کمبود پروتئین هم در واقع سبب ریزش مو می شود بنابراین مصرف گوشت، ماهی، مرغ و تخم مرغ که از منابع خوب پروتئین است در کنار عدس، لوبیا، نخود باید مورد توجه قرار گیرد.

این متخصص تغذیه در آخر گفت: از جمله عوامل تغذیه ای دیگر در بحث ریزش مو رژیم های غذایی سر سخت و طولانی مدت است که به دلیل کمبود مواد غذایی در بدن ریزش مو بروز می کند بنابراین در این موارد مراجعه به متخصص تغذیه ضرورت پیدا می کند و متخصصان تغذیه با توجه به نوع ریزش مو در افراد از مکمل ها استفاده می کنند همچنین استفاده از رژیم متنوع، متعادل و متناسب می تواند از ریزش مو جلوگیری کند.

منبع: همگردی
انتشار: 8 مرداد 1400 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 1701

به "تغذیه مناسب برای جلوگیری از ریزش مو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تغذیه مناسب برای جلوگیری از ریزش مو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید