جزئیات نحوه خروج از کشور مشمولان سربازی برای ایام اربعین

به گزارش گروه سرگرمی، درباره چگونگی خروج از کشور مشمولان سربازی در ایام اربعین بیشتر بدانید.

جزئیات نحوه خروج از کشور مشمولان سربازی برای ایام اربعین

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، بعضی از مشمولان خدمت وظیفه عمومی که قصد سفر به خارج از کشور را دارند، درباره فرآیند ثبت اینترنتی درخواست خود برای خروج از کشور سوالاتی دارند که در این گزارش پاسخ خواهیم داد.

مطابق قوانین موجود در ارتباط با سربازی و خدمت وظیفه عمومی، اولین مرحله ای که مشمولان وظیفه باید انجام دهند، اخذ کد سخا به وسیله دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) است، تا پس از دریافت این کد با ورود به درگاه خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به نشانی www.evazifeh.epolice.ir نسبت به ثبت اطلاعات اولیه خود مانند: نام و نام خانوادگی، کدملی، آدرس محل سکونت و کدپستی اقدام نمایند.

مشمولان در نظر داشته باشند که به هنگام ورود به سایت، کد ملی و سخا مورد احتیاج است.

همچنین؛ مشمولان باید در مرحله بعد نسبت به ثبت اطلاعات مربوط به خروج از کشور مانند کشور مقصد، تاریخ خروج از کشور، تاریخ ورود به کشور، نوع سفر (تفریحی، علمی و زیارتی) اقدام نمایند، البته مشمولان در نظر داشته باشند که تاریخ درخواست خروج از کشور ملاک ورود و خروج آن ها به کشور است و در هنگام ثبت تاریخ ورود و خروج خود به کشور حتما دقت نمایند.

متقاضیان در مرحله بعد باید یکی از 2 گزینه دانشجویی و یا دارندگان برگ آماده به خدمت را انتخاب نمایند. همچنین مشمولان پس از این اقدام، باید نسبت به پرداخت اینترنتی مبلغ 3500 تومان هزینه خدمات اینترنتی نیز اقدام نمایند.

مشمولانی که دانشجو هستند، در نظر داشته باشند که با انتخاب گزینه دانشجو هستم، درخواست خروج از کشورشان به صورت سیستمی به کارتابل دانشگاه ارسال می گردد و پس از آنالیز وضعیت تحصیلی از سوی دانشگاه، در صورت تأیید معافیت تحصیلی به سامانه وظیفه عمومی منتقل خواهد شد و در صورت عدم تأیید معافیت تحصیلی نیز پیغامی مبنی بر رد درخواست شما توسط دانشگاه رویت می گردد.

گفتنی است؛ پس از انتقال اطلاعات افراد به سامانه وظیفه عمومی، پنجره دیگری مبنی بر دریافت شماره حساب قوانین فرد مشمول خدمت برای استرداد هزینه ودیعه باز خواهد شد، همچنین در این مورد تأکید شده است که حتما شماره حساب مشمول وارد گردد.

پس از ثبت شماره حساب فرد، یک گزینه دیگر مبنی بر واریز اینترنتی مبلغ ودیعه نیز فعال می گردد و مشمولان می توانند به صورت اینترنتی نسبت به پرداخت مبلغ ودیعه خود اقدام نمایند. البته بهتر است بدانید که برای پرداخت مبلغ ودیعه، احتیاج به داشتن کارت قوانین نیست و افراد می توانند با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب این کار را انجام دهند.

همچنین؛ پس از واریز مبلغ ودیعه توسط فرد متقاضی خروج از کشور، پنجره دیگری مبنی بر شماره سریال پرداخت و شماره درخواست، کد ارجاع و غیره باز خواهد شد و ضروری است که افراد این اطلاعات را ذخیره نمایند، پس از ذخیره اطلاعات، وارد مرحله نهایی 5 یعنی مرحله ارسال درخواست به وظیفه عمومی خواهید شد.

مشمولان در نظر داشته باشند که در این مرحله در صورت رخ داد خطا در پرداخت مبلغ ودیعه و کسر مبلغ از حساب، برای رفع خطا باید گزینه ثبت کد ارجاع را انتخاب، ذخیره و تأیید نمایند تا خطا رفع و درخواست شان وارد مرحله نهایی 5 گردد.

همچنین در این صفحه گزینه دیگری با عنوان اقتصادی وجود دارد که برای اطمینان از پرداخت مبلغ ودیعه خود، می توانید با انتخاب این گزینه ده تراکنش آخر حساب خود را مشاهده کنید.

گفتنی است؛ مشمولان وظیفه دانشجو دارای معافیت تحصیلی که قصد سفر به کشور عراق را در ایام اربعین دارند، برای این سفر احتیاج به وثیقه و پرداخت ودیعه ندارند. دانشجویان و دانش آموزان می توانند بدون سپردن وثیقه در ایام اربعین حسینی از کشور خارج شوند.

گفتنی است؛ پس از واریز کردن مبلغ، اطلاعات افراد به سامانه سازمان وظیفه عمومی منتقل خواهد شد که خود این مرحله نیز حدود یک روز کاری زمان می برد.

همچنین پس از انتقال مدارک و آنالیز اطلاعات افراد، مجوز خروج از کشور آن ها توسط اپراتور به سازمان وظیفه عمومی صادر و به سامانه کشوری گذرنامه منتقل می گردد که این انتقال اطلاعات نیز یک روز کاری زمان خواهد برد.

مشمولان باید در نظر داشته باشند که با توجه به احتساب زمان انتقال اطلاعات به سامانه وظیفه عمومی و انجام اقدامات مربوطه دیگر، ضروری است درخواست خود را از یک تا دو هفته قبل خروج از کشور ثبت نمایند تا دچار مشکل نشوند.

همچنین تمامی مشمولان خدمت وظیفه ای که در مهلت معرفی هستند، باید قبل از ثبت درخواست خروج از کشور، درخواست اعزام به خدمت خود را در دفاتر (پلیس+10) ثبت و بعد از گذشت 2 روز کاری، جهت ثبت درخواست خروج از کشور خود به شیوه های ذکر شده اقدام نمایند.

گفتنی است؛ آن دسته از افراد که در مهلت معرفی درخواست اعزام خود را ثبت می نمایند، می توانند تاریخ اعزام خود را تا خاتمه مهلت معرفی انتخاب نمایند.

همچنین؛ برای مشمولان وظیفه ای که دارای برگ آماده به خدمت هستند نیز مرحله تأییدیه دانشگاه وجود ندارد و درخواست آنان به طور مستقیم به مرحله دریافت شماره حساب و واریز مبلغ ودیعه منتقل خواهد شد.

منبع : باشگاه خبرنگاران

بازگشت به صفحه رسانه ها

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 26 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 319

به "جزئیات نحوه خروج از کشور مشمولان سربازی برای ایام اربعین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جزئیات نحوه خروج از کشور مشمولان سربازی برای ایام اربعین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید