چگونه با افرادی که از آن ها خوشمان نمی آید، رفتار کنیم؟
به گزارش گروه سرگرمی، خبرنگاران - ترجمه از پردیس بختیاری: ما در زندگی با آدم های زیادی در ارتباط هستیم، اما آیا می توانیم با تمام آن ها ارتباط خوبی برقرار کنیم؟ افراد زیادی در اطرافمان هستند که زاویه دید متفاوتی نسبت به ما دارند، از این رو طبیعی ست که گاهی با ما مخالفت نمایند. اما چگونه با چنین آدم هایی در ارتباط باشیم، بدون این که برایمان آزار دهنده باشند؟
ما خیلی راحت می توانیم از آن ها دور شویم، اما آیا عقب کشیدن همواره کارساز است؟ افرادی، چون خانواده یا همکار را نمی توان به سادگی کنار گذاشت، از این رو این ماییم که باید شیوه درست برخورد با آن ها را یاد بگیریم. اگر شما هم افرادی آزاردهنده در اطرافتان دارید و در پی راهی برای برقراری ارتباطی موثر با آن ها هستید، ما در ادامه استراتژی هایی برایتان آورده ایم که به شما در این راه یاری می نماید.
آن ها را آنطور که هستند بپذیرید
واقعیت این است که قرار نیست شما هر فردی که به نوعی با زندگی تان در ارتباط است را دوست داشته باشید. اولین قدم برای این که بتوانید آدم های زندگی تان را آنطور که هستند قبول کنید این است که بپذیرید شما قرار نیست با آن ها زندگی کنید. این که شما از بعضی آدم های اطرافتان خوشتان نمی آید، بدین معنی نیست که شما مشکل دارید یا این که آن ها آدم های بدی هستند. این حس ممکن است دو طرفه باشد، مهم این است که شما بتوانید با آن کنار بیایید. اگر کوشش کنید که بدون قضاوت با دیگران در ارتباط باشید، تمام حس های بدی که دارید نیز از بین خواهند رفت.
درگیر آدم های منفی گرا نشوید
ارتباط با آدم هایی که مدام انرژی منفی به شما می دهند، می تواند روی احساسات شما تاثیر منفی بگذارد. در واقع افرادی که شخصیت سمی دارند، می توانند روز آدم را خراب نمایند، اما تنها زمانی که شما این اجازه را به آن ها بدهید. اگر چه شما قدرت کنترل رفتار های طرف مقابل را ندارید، اما می توانید روی رفتار های خودتان کنترل تان داشته باشید. این بدین معنی نیست که آن ها را نادیده بگیرید یا این که از احساسات خودتان چشم پوشی کنید، بلکه شما باید احساسات واقعی تان را درک کنید و سپس به آن ها اجازه عبور دهید. شما نباید با ناراحتی تان تقاص رفتار های اشتباه دیگران را پس دهید، پس تنها کاری که باید در این زمان ها انجام دهید، لبخند زدن و دور شدن است.
به جای فرد، روی رفتار او تمرکز کنید
شما باید یاد بگیرید که به تمام افراد زندگی تان احترام بگذارید و مودبانه با آن ها رفتار کنید. این بدین معنی نیست که اگر نظری خلاف میل تان بود آن را بپذیرید، بلکه باید روش ارتباط با دیگران را یاد بگیرید. یعنی اگر طرف مقابل تان حرفی خلاف میل شما زد یا حتی بی احترامی کرد، به جای این که او را نشانه بگیرید، روی همان رفتار او تمرکز کنید. تا می توانید با طرف مقابل تان مهربان، اما نسبت به موضوعی که مخالف آن هستید، محکم و سرسخت باشید. شما نباید به شخصیت او توهین کنید بلکه باید برای اصلاح رفتار اشتباه او کوشش کنید. اگر یاد بگیرید که در مواقع بحث با دیگران این رفتار را از خود نشان دهید، به جای حس منفی به آن فرد، تنها به رفتار او عکس العمل نشان می دهید.
رفتار های دیگران را شخصی نکنید
ما آدم ها اغلب اوقات برای منافع خودمان کاری انجام می دهیم یا حرفی می زنیم، نه برای دیگران. از این رو، اگر رفتاری خلاف میل مان را از دیگران مشاهده کردیم، نباید آن ها را به خودمان نسبت دهیم. هر چه زاویه دید ما وسیع تر باشد، کمتر دچار سوتفاهم خواهیم شد. به جای این که یکی طرف مقابل تان بگوید و یکی شما و کار به دعوا بکشد، بهتر است که برداشت شخصی از حرف های طرف مقابل تان نداشته باشید. همانطور که شما برای دفاع از خود حرف هایی را به زبان می آورید، طرف مقابل تان نیز تنها برای محافظت از خود با شما مخالفت می نماید. پس بهتر است که به جای سو برداشت از حرف های او، روی موضوعی که فکر تان را درگیر نموده تمرکز کنید، نه خود یا طرف مقابل تان.
رفتار بد را با رفتار بد پاسخ ندهید
فریاد زدن یا فحش دادن به کسی که با ما بدرفتاری نموده، کار ساده ای است، اما اگر شما هم مانند او چنین رفتاری از خود نشان دهید، در واقع بر مشکل پیش آمده می افزایید. به احساسات تان اجازه ندهید که با رفتار های اشتباه طرف مقابل فوران نمایند. وظیفه شما نیست که پاسخ رفتاری زشت او را بدهید؛ بنابراین آرام و در عین حال منطقی برخورد کنید. همین که او بی تفاوتی شما را نسبت به رفتار های زشت اش ببیند، برایش کافی ست.
به ارزش موضوعی که در خصوص آن بحث می کنید، بیاندیشید
آیا زمان و توجهی که برای دیگران می گذارید، ارزش دارد؟ گاهی اوقات بحث کردن تنها وقت تلف کردن است و هیچ نتیجه ای ندارد؛ بنابراین قبل از این که وقت و انرژی تان را صرف بحث های بی فایده کنید، از خودتان بپرسید که آیا واقعا ارزشش را دارد؟ آیا نتیجه ای که در انتهای بحث خواهید گرفت برایتان ارزشمند خواهد بود؟ آیا بازنده خواهید بود یا برنده؟ بنابراین قبل از شروع هر بحثی ابتدا به ارزش آن بیاندیشید. آنچه ارزش وقت و انرژی و اعصاب شما را ندارد، بهتر است که اصلا شروع نشود.
برای ارتباط با دیگران محدودیت بگذارید
شما می توانید برای ارتباط با اطرافیان تان محدودیت بگذارید. این که چقدر و چگونه زمان تان را با آن ها سپری کنید، باید تصمیم شما باشد نه دیگران. از آنجا که شما قدرت تحمل خودتان را می دانید، زمان تان را به گونه ای برنامه ریزی کنید که موجب بی حوصلگی و کلافگی تان نشود. به عنوان مثال اگر نیم ساعت با فردی بحث کردید، 10 دقیقه از اتاق بیرون بروید و به خودتان تنفس بدهید. سپس با فکر باز بار دیگر به مکالمه تان ادامه دهید.
تنهایی وارد جنگ نشوید
اگر فکر می کنید که ممکن است هنگام صحبت با فردی از کوره در بروید، از فردی که می دانید از شما حمایت می نماید بخواهید که در این شرایط کنارتان باشد. در این مواقع، زمانی که فکر شما خسته و کلافه ست، او می تواند ایده های خوبی را به شما منتقل کند. البته فردی که انتخاب می کنید نباید عصبی و زودجوش باشد. در پی فردی منطقی، شکیبا و آرام باشید که تا شرایط را به نفع شما پیش ببرد. به همراه داشتن این افراد، به شما انرژی بیشتری برای تبادل نظر نیز می دهد.
شادی شما در دستان خودتان است
هیچوقت به افراد سمی اجازه ندهید که شادی را از زندگی شما بگیرند. شما نباید تقاص کوته فکری و منفی گرایی دیگران را پس دهید، پس به جای تمرکز روی دیگران، روی خودتان زوم کنید. بد نیست گاهی با خودتان تنها شوید و به آنچه در خصوص دیگران دوست ندارید، بیاندیشید. اگر بدانید که چه رفتار هایی از جانب دیگران شما را ناراحت می نماید، خیلی راحت می توانید شرایط را کنترل کنید. خودتان را با دیگران مقایسه کنید و همواره به یاد داشته باشید که ارزش شما بیشتر از هر کس و هر چیز دیگری ست.
منبع: entrepreneur
پ
منبع: برترین ها