پلمب 103 مرکز فرآوری و عرضه دام در کرمانشاه

به گزارش گروه سرگرمی، امید حاج محمدی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: از ابتدای سال تعداد 81 هزار و 907 بازدید از مراکز تهیه، فرآوری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان به عمل آمده است.

پلمب 103 مرکز فرآوری و عرضه دام در کرمانشاه

وی با بیان اینکه در بازرسی های به عمل آمده 5351 مورد غیربهداشتی و بیش از 105 هزار کیلوگرم فرآورده دامی کشف، ضبط و امحا شد، اضافه نمود: 82 مرکز تهیه، فرآوری و توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به مراجع قضایی معرفی و همچنین 103 مرکز در سطح استان نیز پلمب شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه تعداد نمونه برداری های اجرا شده را 1431 و تعداد آزمایش های اجرا شده را 6865 مورد اعلام نمود و گفت: تعداد پروانه تاسیس اماکن دامی و صنایع وابسته به دام صادر شده 212 مورد و تعداد پروانه بهره برداری از اماکن دامی و صنایع وابسته به دام را 231 مورد بوده است.

وی از صدور 1260 پروانه اشتغال به حمل دام زنده و فرآورده خام دامی در کرمانشاه اطلاع داد و توضیح داد: از ابتدای سال 85 هزار و 29 دام سبک و 25 هزار و 926 دام سنگین در استان کرمانشاه کشتار شده است.

حاج محمدی میزان فرآورده ضبطی کشتارگاه های دام را 67 هزار و 776 کیلوگرم اعلام و بیان کرد: 6 میلیون و 105 هزار قطعه طیور کشتار شده همچنین 85 هزار و 906 قطعه لاشه طیور ضبط شده است.

وی از فعالیت 5 واحد کشتارگاه طیور و 13 واحد کشتارگاه دام در کرمانشاه اطلاع داد و بیان داشت: کشتار غیرمجاز در خارج از کشتارگاه علاوه بر آلودگی زیست محیطی سبب انتشار بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام می گردد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاهگفت: گوشت دام کشتار شده در خارج از کشتارگاه و فاقد مهر دامپزشکی حتی با ظاهری سالم تهدیدی برای سلامتی است.

وی خواهان نگهداری گوشت تازه خریداری شده به مدت حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه یخچال شد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 26 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 104

به "پلمب 103 مرکز فرآوری و عرضه دام در کرمانشاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پلمب 103 مرکز فرآوری و عرضه دام در کرمانشاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید