پاسخی به ادعای سیاست زدگی مخالفان کمربند جنوبی مشهد

به گزارش گروه سرگرمی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد بعضی انتقاد ها به ادامه پروژه کمربند جنوبی را از روی سیاست ورزی خواند و مدعی شد که رسانه ها قصد زدن شورای پنجم را دارند!

پاسخی به ادعای سیاست زدگی مخالفان کمربند جنوبی مشهد

گروه دانشگاه خبرنگاران، اعظم ذوالفقاری منظری؛ * پروژه کمربند جنوبی مشهد اکنون به یکی از پروژه های پرحاشیه شهری تبدیل شده است. بعضی مسئولان می گویند سال های زیادی است سرمایه های مردم در این پروژه هزینه شده و بهتر است هر چه زودتر به انتها و بهره برداری برسد. از آن سو، فعالان محیط زیستی مشهد نگران آینده شهر پس از تکمیل این پروژه هستند.

مدت زیادی است که در این پروژه کش و قوس های فراوان میان قانون و مسئولان رخ می دهد. دغدغه مندان محیط زیستی بار ها و به اشکال مختلف، قوانینی را که مسئولان در انجام این پروژه ندید گرفته و مشغول آسیب زدن به زیست بوم محیط طبیعی مشهد هستند، گوشزد می نمایند، اما گوش شنوایی برای شنیدن این دغدغه ها نیست. البته این موضوع مربوط به دوره ای خاص در مدیریت شهری مشهد هم نمی گردد؛ حتی شورای اصول گرای چهارم مشهد هم درباره این پروژه اقداماتی انجام داده و به وقت خود باید جوابگوی آن باشد.

اما این بار و به دلیل اینکه ستاد تدبیر استان در تصمیمی یک جانبه و بدون در نظر دریافت مسائل محیط زیستی این پروژه، آن را راه اندازی نموده، فعالان محیط زیستی مشهد گلایه مند شده و مسئولان را پای کار آوردند. در این میان میر شهلا، عضو شورای اسلامی شهر مشهد که البته مدت زیادی است به دلیل یک پفراینده پرحاشیه از حضور در جلسات شورای شهر منع شده، در پست اینستاگرامی ای پیگیری مطالبات درباره کمربند جنوبی را مساله ای سیاسی نشان داده و اعلام نموده که رسانه ها می خواهند از این طریق شورای شهر را بزنند!

می خواهند شورا را بزنند!

او در اینستاگرام نوشته که شورای پنجم با سعه صدر حرف فعالان اجتماعی شهر را می شنود و البته گروهی هم در کمین نشسته اند و برای شان فرقی نمی کند به چه بهانه ای شورا و شهرداری را زد؟! هر بهانه ای پیش آید، خوش آید

عضو شورای اسلامی شهر مشهد بخش دیگری از پست خود نوشته است: سیاست ورزانی که گرد این شیرینی جمع شده و هر روز در معایب و مضار کمربند جنوبی، داد وامحیط زیستا سر می دهند، در این هشت سالی که پروژه کلنگ خورد و به اینجا رسید، کجا بودند؟

شهلا همچنین مدعی شده که تا به امروز 82 درصد این پروژه پیشرفت فیزیکی دارد و گفته که معترضان به این پروژه را نباید کنار هم گذاشت.

آنچه از پست عضو شورای اسلامی شهر مشهد برمی آید، پیگیری مسائلی که با پروژه کمربند جنوبی، باعث تهدید مشهد می گردد، سیاسی بازی است و رسانه هایی که پیگیر آن شده اند، قصد زدن شورا را دارند!

بیشتر بخوانید:

  • قطع دستگاه تنفسی مشهد / کمربندی که کوه را به باد کتک گرفته است!
  • تاریک خانه ای به نام ستاد تدبیر / استانداری خراسان رضوی شفاف سازی کند
  • پویشی برای صیانت از ارتفاعات جنوبی مشهد / چرا مردم با تخریب کوه ها مخالف هستند؟
  • دستور برخورد قانونی با تخریب گران ارتفاعات جنوبی مشهد را صادر کنید

بیایید مناظره کنیم!

سعید شعرباف، عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) هم در اینستاگرام و به صورت داستان اینستاگرامی، پاسخ هایی به عضو شورای شهر مشهد داد و از وی خواست به سوالاتی در این زمینه پاسخ دهد.

شعرباف در همان ابتدا، واکنش امیر شهلا را فرصتی مغتنم برشمرد و گفت: پیشنهاد می کنم به ایشان و به ویژه سایر حضرات معتقد به اجرای کامل این پروژه، که اقلا من باب اثبات نظریات خودشان، حاضر به تبادل نظر و ارائه دلیل و مباحثه باشند.

وی صداوسیمای خراسان رضوی را هم دعوت کرد تا این مناظره ها را میزبانی کند.

عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) با اشاره به استدلال های بعضی اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مبنی بر اینکه، چون 200 میلیارد تومان خرج این پروژه شده، باید آن را به اتمام رساند، بیان نمود: همین استدلال نشان می دهد که همه ولو به شکل غیرتخصصی، به این حقیقت اذعان دارند که اجرای این پروژه از ابتدا کار نادرستی بوده و منطق عالمانه ای ندارد، متن ها می گویند کار از کار گذشته و کاری نمی گردد کرد که البته ادعای نادرستی است.

وی با بیان اینکه عدد 200 میلیارد تومان واقعیت دارد، ادامه داد: جناب شهلا و دوستانشان به صراحت پاسخ دهند که چرا وقتی اکثریت غالب متخصصین و دانشگاهیان به این جمع بندی رسیده اند که ادامه این فرایند نادرست است، باید اقلا سه برابر این هزینه، یعنی چیزی نزدیک به 600 میلیارد تومان (به قیمت پارسال) برای تکمیل این پروژه از بیت المال هزینه کنیم؟

اطلاعات غلط کاربلدها درباره کمربند جنوبی

شعرباف در پاسخ به ادعای تکمیل 82 درصدی پروژه، تأکید کرد: بر مبنای اسناد طرح تفصیلی جنوب غربی مشهد که به تأیید شهرداری در سال 98 هم رسیده، اقلا نزدیک به 34 هکتار تملک اراضی باید در ادامه این پروژه صورت گیرد.

وی در ادامه اشاره نمود که عده ای کاربلد به غلط پیشرفت پروژه ها را بالا می برند تا کار را تمام شده جلوه دهند.

عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) به ادعای عضو شورای اسلامی شهر مشهد مبنی بر اینکه منتقدین، پیش از سال 96 کجا بوده اند، اشاره نمود و تصویری از صفحه تلگرامی گروه پیوستار را به نمایش گذاشت و توضیح داد: تقصیر ما چیست که اغلب دوستان ما در شورای پنجم، اساسا قبل از ورود به شورا دغدغه ای برای پیگیری اخبار شهری نداشتند!

خاطرنشان می گردد که گروه پیوستار در دوره ای مدیریت پیشین شهری مشهد، گروهی از مختصصان دانشگاهی بودند که به آنالیز پیوست های پروژه های شهری می پرداختند و نکاتی را به مدیران شهری گوشزد می کردند.

هدف کمربند جنوبی کاهش ترافیک نیست

شعرباف به عنوان ششمین نکته خود در پاسخ به اظهارات امیر شهلا مبنی بر اینکه چرا اصرار بر پفراینده کمربند جنوبی می گردد، بیان نمود: لکه های بلند مرتبه ای که در اراضی زکریا 2، به آستان قدس تعهد داده شده و عملا کشیدن کمربند جنوبی به دلایل مختلف برای آن ها لازم است، دلیل اصرار است. هدف کمربند جنوبی، کاهش ترافیک نیست، داستان خیلی وسیع تر از این ساده انگاری های من و شما است.

وی در آخرین نکته خود با بیان اینکه هدف منتقدان از بین بردن زیرساخت های فعلی نیست، توضیح داد: تمام مطالعات نشان می دهد که این محدوده باید با طراحی و بر مبنای یک فضای گردشگری خانواده محور با بارگزاری بسیار کم و ماهیت پیاده مدار، در اختیار همه مردم مشهد قرار گیرد. حتما هزینه های لازم برای این هدف دست یافتنی از تکمیل پروژه مخرب کمربند جنوبی و بارگزاری های سنگین حاشیه آن کمتر خواهد بود. بماند که بزرگترین مکان تفریحی برای سه میلیون مردم مشهد فراهم خواهد شد.

شعرباف در نهایت تأکید کرد: انگ و برچسب ها خللی در کوشش ما ایجاد نخواهد کرد و ان شاءلله تا حد وسع برای این هدف خواهیم جنگید.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 10 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 975

به "پاسخی به ادعای سیاست زدگی مخالفان کمربند جنوبی مشهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاسخی به ادعای سیاست زدگی مخالفان کمربند جنوبی مشهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید