نکته بهداشتی: نمک و افزایش فشارخون

به گزارش گروه سرگرمی، با مصرف مقدار زیادی از غذاهای شور و پرنمک، مقدار زیادی سدیم وارد بدن می گردد به دنبال آن، بدن مقدار زیادی آب جذب می نماید تا بتواند سدیم اضافی را از خود خارج کند.

نکته بهداشتی: نمک و افزایش فشارخون
  • مجله نمک و مخاطرات آن

این مسئله باعث افزایش فشارخون در برخی از افراد خواهد شد. آب اضافه شده به بدن باعث افزایش فشار بر قلب و رگ های خونی می گردد.

طبق توصیه های استاندارد، بهتراست که میزان سدیم دریافتی در روز بیشتر از 2300 میلی گرم یا کمتر از 5 گرم (یک قاشق مربا خوری) نمک نباشد.

توصیه شده است: بیماران قلبی، افرادی که فشار خون بالا دارند و همچنین افراد بالای 50 سال، روزانه کمتر از 1500 میلی گرم سدیم که معادل 3 گرم نمک است، مصرف نمایند.

کل نمک مصرفی در تهیه غذا و نمکی که از نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و سایر غذاهای کنسروی و آماده و فست فودها مصرف می گردد باید کمتر از 5 گرم در روز باشد.

بیشترین مقدار نمک به وسیله مصرف نان است. بنابراین، دقت کنید که از انوع نان های کم نمک بهره ببرید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 22 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fungroups.ir شناسه مطلب: 302

به "نکته بهداشتی: نمک و افزایش فشارخون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکته بهداشتی: نمک و افزایش فشارخون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید