اجرای عملیات احداث و بهسازی خیابان پاییزان دو در منطقه 19
به گزارش گروه سرگرمی، خبرگزاری خبرنگاران- شهردار منطقه 19 از ادامه عملیات احداث خیابان پاییزان دو در محله دولتخواه جنوبی به منظور سهولت تردد شهروندان و اهالی این محله اطلاع داد.

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران، علی توکلی با اعلام این خبر بیان نمود: آسفالت و بهسازی این معبر سال ها مورد درخواست شهروندان و شورایاران بوده که به همین دلیل هم عملیات احداث معبر شامل پیاده روسازی، اجرای سواره رو و احداث کانیو برای راهنمایی آب های سطحی در حال اجرا است.
به گفته او طول این معبر 200 و عرض آن 12 متر است و سال ها است که خاکی بودن آن مشکلاتی را در تردد شهروندان و خودروها ایجاد نموده است.
توکلی با اشاره به هماهنگی های صورت گرفته با اداره برق برای برطرف معارض تیرهای برق اضافه کرد: به منظور توسعه شبکه مخابرات در این خیابان تعاملات خوبی هم با اداره مخابرات صورت گرفته است.
شهردار منطقه گفت: خیابان پاییزان دو به موازات خیابان پاییزان یک که پیش از این آسفالت شده است، قرار گرفته و نزدیک به 400 تن آسفالت صرف بهسازی آن خواهد شد.
منبع: خبرگزاری آریا